REM Automatisering is ontwikkelaar en leverancier van softwaresystemen voor onder andere urenverantwoording en vergunningenbeheer. REM bestaat reeds 20 jaar en kent een plezierige informele werkomgeving. Rem is een relatief kleine organisatie.

Voor onderhoud en uitbreiding van het vergunningenpakket Wave zoeken wij op korte termijn een Delphi programmeur voor minimaal 3 dagen per week. Wave wordt in teamverband ontwikkeld.

Van de kandidaat wordt ruime ervaring met de Delphi ? ontwikkelomgeving verwacht. Ervaring met Object Georienteerd Programmeren is daarbij heel belangrijk. Kennis van Oracle en MS SQL, webservices en XML is een pré.

Eigenschappen die een medewerker van Rem nodig heeft zijn zorgvuldigheid, zelfstandigheid soepelheid en goed kunnen samenwerken. Verder worden wij enthousiast als de kandidaat een warme belangstelling heeft voor het toepassen en onderzoeken van nieuwe technieken. Tot slot verwachten wij met onze nieuwe programmeur iemand aan te trekken die kan meedenken over productontwikkeling en technische koers van het bedrijf.

Voor informatie kunt u contact opnemen met

REM Automatisering

Paul de Boer

020-5611121

Cruquiusweg 60 - 62

1019 AH Amsterdam