Vacature

Zoek je een uitdagende baan met goede opleidingsmogelijkheden en ruimte om door te groeien? Wij zijn op zoek naar Delphi Analist programmeurs en .Net ontwikkelaars (m/v). Ben je creatief en heb je passie voor internet- en databasetoepassingen en interesse in de nieuwste ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op.

Functienaam

Delphi analist-programmeurs en .Net ontwikkelaars

Locatie/Standplaats

Woerden

Salaris

Marktconform

Bedrijfsprofiel

De IDB Groep is opgericht in 1987 en is gespecialiseerd in kantoor- en huisstijlinformatisering, bedrijfsinformatisering, huisstijlmanagement, bouwinformatisering en IT-netwerken. Het gezamenlijke doel is het efficiënter en effectiever maken van werkprocessen in organisaties. Dit zeer brede scala aan automatiseringsproducten en diensten is opgebouwd rondom het ontwikkelen en leveren van ingenieuze softwareoplossingen. De betrokken en analytische benadering die deze activiteit vraagt, tekent onze werkwijze nog steeds. Dit kenmerkt ook ons werk op het gebied van het installeren van netwerken en het leveren van alle benodigde hard- en software. Deze uiteenlopende activiteiten, gecombineerd met onze kennis van Unix-systemen en de Microsoft producten, maken de IDB Groep tot een betrouwbare totaalleverancier. Onder onze klanten rekenen we zowel kleine bedrijven als internationaal opererende ondernemingen. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.idbgroep.nl.

Bedrijfscultuur

Werken bij de IDB Groep vereist teamspirit, zelfstandigheid, een goede samenwerking en een flinke dosis gedrevenheid.

Wat verwachten wij van je?

Een goede kennis van de programmeertaal Delphi versie 6 of hoger. Tevens is een goede kennis van SQL noodzakelijk. Enige ervaring betreffende .Net, ASP/VB, XML/XSLT, HTML/DHTML, Javascript en CSS is een pré. Kennis van MS SQL server en MS Access is gewenst.

Van de kandidaten wordt een flexibele houding en bereidheid tot verdere studie verwacht. Verder dient men te beschikken over goede contactuele eigenschappen en analytisch vermogen. De kandidaten moeten bij voorkeur in het bezit zijn van een rijbewijs. De werkzaamheden zullen voornamelijk op ons kantoor in Woerden uitgevoerd moeten worden.

Wat bieden wij:

een goed salaris

een dertiende maand met winstuitkering

een premievrij pensioen

een bedrijfsauto

een uitermate afwisselende baan

een team van ervaren collega?s

een jonge en dynamische werkomgeving

goede secundaire arbeidsvoorzieningen

Interesse?

Voor inlichtingen over deze functie kan je bellen naar 0348-423430 en vragen naar Mario van Nierop (Directeur) of Anita Schalkwijk (Office Manager). Kandidaten die in deze functie zijn geïnteresseerd verzoeken wij op korte termijn hun schriftelijke reactie, voorzien van een uitgebreide C.V., te sturen naar:

IDB Telematica B.V., Postbus 121, 3440 AC Woerden, ter attentie van de heer M.F. van Nierop.

Of per email aan m.vannierop@idbgroep.nl.

We hebben regelmatig plaats voor nieuw talent. Mocht er op dit moment geen vacature zijn die aansluit op jouw achtergrond of interesse, dan kun je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Neem telefonisch contact met ons op via 0348 - 423 430 óf reageer via m.vannierop@idbgroep.nl.