Systeemanalist / Programmeur, een communicatieve techneut

Conservatrix Groep B.V. is een familiebedrijf dat zich richt op de verkoop van een diversiteit aan producten op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en uitvaartverzekeringen. Particulieren en bedrijven behoren tot de klantenkring. De producten worden door onafhankelijke professionele assurantie-, pensioen- en hypotheekadviseurs in heel Nederland aangeboden en verkocht. Binnen de groep zijn 160 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd te Baarn.

De markt waarin Conservatrix zich begeeft is aan belangrijke veranderingen onderhevig. Zo is en wordt het toezicht op de organisatie verscherpt en worden klanten veeleisender. Het is deze omgeving die maakt dat Conservatrix bezig is verschillende processen te verbeteren (efficiëncy), intern beter op elkaar af te stemmen (effectiviteit) en in een webomgeving te plaatsen (ketenintegratie van modules). Om dit alles in goed banen te leiden zijn we binnen de afdeling Techniek en Beheer op zoek naar een:

Systeemanalist/Programmeur, een communicatieve techneut.

U bent verantwoordelijk voor de analyse van processen en systemen, het programmeren, het testen, de implementatie en het onderhoud van onder andere webbasedapplicaties binnen deze specifieke branche. Op basis van uw analyses weet u de vinger op de zere plek te leggen, creëert u draagvlak voor uw analyse en de daarmee samenhangende oplossingsrichting. Deze wordt in overleg met betrokken partijen vertaalt in effectieve, efficiënte en gebruikersvriendelijke applicaties. Deze servicegerichtheid komt ook terug bij de implementatie en onderhoud van deze applicaties.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vakman/-vrouw die in staat is een hoogwaardig product te ontwerpen en te implementeren, waarbij de techniek gekoppeld wordt aan de wensen van de (eind)gebruikers. Naast een HBO informatica opleiding zoeken wij iemand met een ruime ervaring op het gebied van het ontwerpen van onder andere webbasedapplicaties. Kandidaten met die ervaring binnen de sectoren assurantiën, pensioen- en hypotheekadvies hebben een pré, maar we sluiten kandidaten met ervaring in andere sectoren zeker niet uit. Binnen Conservatrix wordt gewerkt met een Windows 2003 server (Advanced), Thin cliënts, Delphi 6 en 7. Ten aanzien van de inrichting van de webomgeving moet nog een keuze worden gemaakt tussen C#, ASP.NET en PHP.

Naast een prettige werksfeer biedt Conservatrix een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Indien deze functie tegemoetkomt aan uw kwaliteiten en ambitie, dan komen wij graag met u in contact. Uw sollicitatiebrief, voorzien van CV, kunt u sturen naar BDO Adviseurs Personeel & Organisatie, t.a.v. de heer S. Opstal, postbus 3191, 5203 DD ‘s-Hertogenbosch. E-mail: simone.opstal@bdo.nl. Voor nadere informatie en inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer A. van den Belt, telefoonnummer: 073 – 640 57 99.

Uw reactie wordt vertrouwelijk behandeld en ten slotte vermelden wij dat een psychologisch onderzoek deel kan uitmaken van de selectieprocedure.