Functie: (junior) Software ontwikkelaar

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar, mag eventueel een starter zijn met veel ambitie om zich te specialiseren in Delphi, mag ook een ervaren software ontwikkelaar zijn.

Het betreft een organisatie gevestigd in Den Haag, dus geen detachering! Het is een gespecialiseerde organisatie die al meer dan tien jaar actief is en zich volledig bezighoudt met de ontwikkeling, ondersteuning en het in de markt zetten van management oplossingen

Behalve software leveren zij ook diensten om te komen tot een optimaal functionerend systeem. Die diensten bestaan uit installatie, training, support en consultancy. Zij begeleiden hun klanten bij zowel de eerste fase van initiële implementatie als bij de tweede fase van optimalisatie van het pakket. De klanten kunnen na implementatie een beroep doen op de helpdesk voor vragen en ondersteuning.

De software wordt door een klein slagvaardig team ontwikkeld met Delphi. Zij zoeken een enthousiaste medewerker die hen kan helpen met het verder ontwikkelen van hun time resource management systeem.

Wat ga je doen?

Ontwikkeling nieuwe functionaliteiten

Uitbreiden bestaande functionaliteiten

Ontwikkelen koppelingen naar andere systemen

Ontwikkelen rapportages

Vereisten

? Afgeronde ICT opleiding

? Minimaal HBO werk en denkniveau

? Zelfstandig

? Stressbestendig

? Kennis van software ontwikkeling

Overig

De volgende kwaliteiten zijn een pré voor deze functie:

? Universitaire opleiding

? Ervaring met Pascal en/of Delphi

? Ervaring met databases en SQL

? Ervaring met web ontwikkeling

? Ervaring met Intraweb

? Ervaring met .NET

? Niet roken

Dit kan een startersfunctie zijn voor slimme mensen met aanleg voor software ontwikkeling en een stuk basiskennis en ervaring op dit gebied.

Zij bieden

Interessant, uitdagend en afwisselend werk bij een dynamisch, gezellig bedrijf met toekomst.